• English
  • Dutch
  • Deutsch
  • Dutch
  • Italiano


ANTICA
TENUTA LE PIANE


Het landgoed Tenuta Le Piane, gesitueerd in de heuvels aan de voet van het spectaculaire Sibillini gebergte, biedt zijn gasten een vakantie midden in de natuur, dicht bij de Adriatische Zee, in een luxueus uitgeruste villa of diverse vakantieappartementen. 

De appartementen zijn opgetrokken uit lokale materialen (zandsteen, metselwerk en houten balken plafonds met terracotta tegels). Ze zijn gerestaureerd met groot oog voor detail om de authentieke sfeer op te roepen met al het modern comfort. Er zijn twee grote zwembaden beschikbaar voor de gasten, op loopafstand van elk appartement. 

De eigenaren, Alessandra Pasqualetti Ricci, hebben hun familiebezit gerestaureerd en omgetoverd in vakantieverblijven. Hun passie voor hun landgoed komt ook naar voren in de bevlogenheid waarmee zij het verblijf van hun gasten zo zorgeloos en aangenaam mogelijk maken. Alessandra zijn te allen tijde beschikbaar om assistentie te bieden, informatie te verstrekken of suggesties te doen voor de vele mogelijke activiteiten.

"Welkom op Tenuta Le Piane! We zijn er zeker van dat u zult genieten van uw vakantie bij ons en van dit prachtige plekje"
Alessandra Pasqualetti
"We have stayed at Tenuta le Piane twice, and had a wonderful time. It is a beautiful, relaxed, and unusual place for an Italian holiday, and I highly recommend it"
Tracy Chevalier


DIMORE

ONE NIGHT AT TENUTA LE PIANEA new offer for season 2017.
It will be possible to rent our studio-apartments Melo and Pero also just for one night.

More...>>>


SPECIAL OFFER+EXCURSION ON E-BIKEAn exclusive holiday for our clients. For a special price, we offer two or three nights stay in our houses and a guided excursions on e-bike.

More...>>>
VILLA CERRO

"Un'oasi di tranquillità ai piedi dei Monti Sibillini"

Villa Cerro is prachtig gerestaureerd met veel aandacht voor details, waarbij de originele karakteristieken van het gebouw zijn gehandhaafd. De villa biedt spectaculaire vergezichten op de Gran Sasso bergen en bevindt zich in het hart van het Nationaal Park Sibillini gebergte. De villa is toegankelijk via een eigen weg. De woning beschikt over een eigen, omheinde tuin met zwembad, tuinmeubelen en een barbecue...

More...>>>

 


PROPERTIES FOR SALE

We sell three house to restore: 


- "House bore"
- "The old school"
- "The house in the wood"

More...>>>