• EN
  • DK
  • FR
  • DE
  • NL
  • Italiano
  • החופשה שלכם בלבה של איטליה היפה

ANTICA
TENUTA LE PIANE

Het landgoed Tenuta Le Piane, gesitueerd in de heuvels aan de voet van het spectaculaire Sibillini gebergte, biedt zijn gasten een vakantie midden in de natuur, dicht bij de Adriatische Zee, in een luxueus uitgeruste villa of diverse vakantieappartementen. 

De appartementen zijn opgetrokken uit lokale materialen (zandsteen, metselwerk en houten balken plafonds met terracotta tegels). Ze zijn gerestaureerd met groot oog voor detail om de authentieke sfeer op te roepen met al het modern comfort. Er zijn twee grote zwembaden beschikbaar voor de gasten, op loopafstand van elk appartement. 

De eigenaren, Alessandra Pasqualetti Ricci, hebben hun familiebezit gerestaureerd en omgetoverd in vakantieverblijven. Hun passie voor hun landgoed komt ook naar voren in de bevlogenheid waarmee zij het verblijf van hun gasten zo zorgeloos en aangenaam mogelijk maken. Alessandra zijn te allen tijde beschikbaar om assistentie te bieden, informatie te verstrekken of suggesties te doen voor de vele mogelijke activiteiten."We have stayed at Tenuta le Piane twice, and had a wonderful time. It is a beautiful, relaxed, and unusual place for an Italian holiday, and I highly recommend it"
Tracy ChevalierDIMORE

"Welkom op Tenuta Le Piane! We zijn er zeker van dat u zult genieten van uw vakantie bij ons en van dit prachtige plekje"
Alessandra Pasqualetti
VILLA CERRO

"Un'oasi di tranquillità ai piedi dei Monti Sibillini"

Villa Cerro is prachtig gerestaureerd met veel aandacht voor details, waarbij de originele karakteristieken van het gebouw zijn gehandhaafd. De villa biedt spectaculaire vergezichten op de Gran Sasso...

...>>>END OF SUMMER AT “LA FATTORIA”
Come and spend the last days of the summer at Antica Tenuta Le Piane!
For our customers a special promotion for the farmhouses of “La Fattoria” (Ciliegio, Noce, Melo and Pero).
We offer a week's stay for the price of:
650 euro for Ciliegio and Noce
360 euro for Melo and Pero

For further information, please contact us

In affitto in Provenza, Costa Azzurra, Francia
CANNES


Ampio monocale in zona centrale, al quinto piano con ascensore, dispone di una confortevole terrazza...
...>>>

Elegante appartamento, arredato in stile provenzale, tre stanze, terrazza...
...>>>
PROPERTIES FOR SALE
We sell three house to restore:

- "House bore"
- "The old school"
- "The house in the wood"
...>>>