Comfort en privacy


Alle appartementen bieden maximaal comfort en tevens privacy. Elk appartement heeft een eigen ingang en een eigen tuin, afgescheiden van het gezamenlijke terrein door een traditioneel hekwerk van kastanjehout.
Alle appartementen zijn toegankelijk via eigen wegen, hebben een overdekte parkeerplaats en individuele centrale verwarming..............................................


Faciliteiten


De woningen zijn volledig ingericht met een keukenuitrusting, linnengoed, handdoeken (elk week verschoond) en alles dat nodig is voor uw verblijf. Rond de zwembanden staan parasols en ligbedden met kussens. Er zijn twee wasruimten met een wasmachine en strijkmogelijkheden voor de gasten in de appartementen. Ook is er een ontspanningsruimte voor gasten met tv, video, tafeltennistafel, bordspelletjes en kinderspeelgoed.

.............................................


Huur en voorwaarden


U dient in de appartementen zelf voor de maaltijden te zorgen. Het is mogelijk te boeken voor een week of voor meerdere weken. In de winter en het voorjaar zijn ook lang-weekend-arrangementen mogelijk (minimaal drie nachten). Aankomst en vertrek zijn op zaterdag; gasten worden verwacht te arriveren tussen 16.00 en 19.00 uur. Zij worden verzocht om voor 9.00 uur de woning te verlaten. Schoonmaak gedurende het verblijf is mogelijk tegen een extra vergoeding. De eindschoonmaak is inbegrepen in de prijs. Huisdieren zijn welkom.

.............................................


Diensten


Onderstaande diensten zijn niet bij de prijs inbegrepen, maar tegen vergoeding beschikbaar: 
- Kinderstoel en box
- Extra bed
- Extra schoonmaak (eindschoonmaak is inbegrepen)
- Babysit
- Cooking lesson 
- Massage detox, relaxing
- Rent motorbike and scooter 
- Speciaal, traditioneel diner
- Fotografiecursus
.............................................


Ligging


Tenuta le Piane is rustig gelegen aan de voet van het Sibillini gebergte, maar heeft uitstekende verbindingen met de omgeving. Op slechts een paar kilometer afstand, in de stadjes Amandola en Sarnano, vindt u supermarkten, krantenkiosken, restaurants, apotheken, postkantoor, banken en garages. De eigenaren van Tenuta kennen de streek op hun duimpje en kunnen gasten behulpzaam zijn om alles te vinden, wat zij nodig hebben.